Sunt Blogger Acreditat Webstock

26 septembrie 2016

Odată cu cea de-a nouă ediţie a Webstock,cea mai mare conferinţa de social media din România, am decis să îmi scot în lume ceapă şi să o prezint cu fast. De fapt, având două bloguri la activ, este important să reuşeşti să jonglezi cu amândouă pentru a capta interesul cititorilor, a oferi informaţii din toate domeniile de interes ale acestora şi a-i ajuta să descopere şi alte domenii care le-ar putea facilita accesul la informaţii de interes. Webstock se va desfăşura în acest an pe data de 30 septembrie 2016 în incinta JW MARRIOTT BUCHAREST HOTEL.

Webstock

Acesta este al treilea an în care voi fi prezentă la Webstock şi sunt extrem de încântată. De fapt, chiar mi s-a părut că a trecut destul de repede acest an şi mă bucur să revăd prieteni dragi, bloggeri pe care îi apreciez, să aflu informaţii noi şi să mă bucur de o zi în care învăţarea şi relaxarea se îmbină firesc.

Personalitatea online a anului 2016 se stabileşte în cadrul acestei conferinţe. Aflată în 2015 la prima ediţie în cadrul Webstock, Personalitatea online a anului 2016 poate fi votată, evident online de către participanţi şi pasionaţi de social media. Eu am ales, deja, personalitatea care mi se pare cea mai aproape de ceea ce înseamnă online şi scopul său şi sper să îl pot aplauda la scena deschisă.

Conferinţa Webstock 2016 se desfăşoară, că de fiecare dată, în 2 sesiuni cuprinzând My Story şi The Present îs Visual şi în 6 micro-conferinte simultane, din care niciodată nu ştiu ce să aleg: Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation şi Online Communication. Din nou, foarte greu de ales, mă voi orienta la faţa locului.

Experienţa este, desigur, cu atât mai plăcută cu cât în pauzele dintre conferinţe poţi să reîntâlneşti bloggeri deja cunoscuţi, să legi noi prietenii, să te bucuri de concursuri, premii, degustări, fotografii şi alte surprize puse la dispoziţie de organizatori şi sponsori.

De asemenea, Speakerii de-a dreptul interesanţi nu vor lipsi nici în acest an la Webstock. Sunt extrem de încântată să-l revăd pe Marian Godina, abia aşteptând să aflu ce ne va povesti pentru că îl urmăresc de ceva timp şi îmi este foarte drag. Apoi ar mai fi şi alte nume interesante precum Lucian Mândruţa, Georghe Buhnici, Paula Herlo, Alexandru Tomescu, Dana Rogoz, Matei Dima sau Howard Dell.

Webstock

Webstock este un eveniment organizat de Evensys  si Vodafone  in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen  si Siviero Maria, care fie vorba intre noi au cea mai buna inghetata.

Partajează asta:

2 Comments

  • Barbalata Mirela 27 septembrie 2016 at 06:31

    Felicitari pentru participare! Fiecare eveniment aduce un plus, ne invata cate ceva 🙂

    • Ianolia 27 septembrie 2016 at 13:19

      Va multumesc frumos! Intr-adevar, invatam din fiecare experienta 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.