Despre Funions.ro

17 iunie 2015

Bine ai venit.

Am plăcerea să-ți prezint proiectul Funions.ro :

Funions.ro se dorește a fi un site de recenzii ale cărților, pieselor de teatru, filmelor, etc apărute în România si nu numai. Cum știu, cu siguranță, că nu sunt singura persoană devoratoare de literatură, vă invit să participați activ la acest proiect. Fiecare recenzie apărută pe acest site, are două componente:

  • Recenzia acordată de mine și care se poate regăsii sub forma de final de articolRecenzie Funions.ro
  • Recenzia pe care dumneavoastră o puteți acorda ca și cititor prin folosirea uneltelor din secțiunea de ComentariiRecenzie Cititor Funions.ro

De altfel, vă rog și vă invit să trimiteți sugestiile voastre printr-un email la adresa [email protected].

Numele meu este Ianolia Marina. Sunt născută într-o zi frumoasă de 27 august în anul 1993 în Craiova. Sunt absolventa a Facultăţii de Ştiinţe Sociale din Craiova, specializarea Istorie. Sunt un om complex, cum ar spune unii. De fapt, sunt un om simplu cu ciudăţeniile aferente.

Sunt blogger, parte din social media din anul 2013. Am început cu un blog, destul de fructuos, pe blogspot. Apoi, mi-am dorit să avansez şi unul dintre paşii spre îmbunatăţirea mea era trecerea pe domeniu. Un alt pas îl reprezintă acest blog, pentru că mi-am dorit să activez pe o nişă şi cum iubesc lectură, am ales un blog care presupune recenzarea cărţilor pe care le citesc, filmelor pe care le urmăresc dar şi altor evenimente culturale ce mi se par interesante.

Niciodată nu am crezut că ar interesa pe cineva cu ce pasiuni îmi umplu timpul liber şi cu ce mă delectez, atunci când nu lucrez, nu scriu sau nu ies cu prietenii la un film ori la o plimbare prin parc. Am scris şi am rescris acest început, nefiind sigură dacă abordez o formă potrivită sau atrag atenţia cititorului, spre a se delecta cu ceea ce urmează să împărtăşesc.

Pasiunea care îmi ocupă mai tot timpul liber şi are o prioritate financiară aparte, o reprezintă iubirea pentru cărţi, dorinţa de a citi, de a asimila cultură într-o societate care nu promovează decât incultura sau antitalentul. Spun, cu sinceritate, faptul că nu m-am mai uitat la televizor de luni bune, preferând cărţile în detrimentul oricărui post de televiziune, ştire “incendiară” sau noi lansări de “vedete” pe piaţa mondenă.

Nu m-am gândit niciodată cum aş putea prezenta cât mai firesc şi succint, recomandările mele, în materie de cărţi. Sunt în urmă, pentru că am multe cărţi pe care aş vrea să vi le prezint şi timpul este cam grăbit şi nu ştiu dacă voi termina, sau mă voi apropia de cărţile pe care le citesc în prezent sau pe care le voi citi în curând.

 

Partajează asta:

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.