Kong Skull Island

10 martie 2017

Am petrecut ziua femeii la Inspire Cinema unde am urmărit Kong: Skull Island 3D. Este genul de film în care aparenţele pot fi înşelătoare şi trebuie să fii extrem de atent la semne pentru a realiza ce se întâmplă. Pe Insula Craniilor, insulă necartografiată descoperită de sateliţii americani, monştrii există şi oamenii încă se închină zeilor dar umanitatea se resimte activ şi îţi redă speranţa.

Ceea ce trebuie să ştim despre filmul Kong este ca echipa de producţie este aceeaşi echipa care a stat în spatele blockbuster-ului Godzilla şi filmate în Hawaii, aproape de zona în care s-a filmat și Jurassic World. Acţiunea se desfăşoară în anul 1973. Te aştepţi la efecte speciale, la multe răsturnări de situaţie, creaturi nemaiîntâlnite şi situaţii de cumpănă. Tocmai de aceea, dar şi pentru personaje şi evoluţia lor, vizionezi un asemenea film.

Kong Skull Island

Organizaţia Monarch condusă de Bill Randa (John Goodman) şi seismologul Houston Brooks (Corey Hawkins) reuşeşte să obţină finanţare, cu ajutorul unui senator american şi să înarmeze o expediţie pe Insula Craniilor. Insula este ascunsă adânc în spatele unei cortine de furtuni puternice cu fulgere şi tunete ce poate fi pătrunsă doar cu ajutorul unei escadrile, formate din elicoptere şi avioane militare, condusă de locotenent colonel Preston Packard (Samuel L. Jackson). Exploziile pe care echipele pornite în recunoaştere le provoacă în zonă, explozibil folosit ca echipament de cercetare, îl înfurie pe Kong, o gorilă uriaşă ce păzeşte insula şi acesta le distruge echipamentul şi curmă multe vieţi, tocmai pentru a-şi proteja teritoriul.

Secretele din spatele expediţiei, lupta de supremaţie ce porneşte după ce supravieţuitorii sunt împărţiţi în două echipe cât şi descoperirile tot mai şocante de pe insulă sunt doar o parte dintre lucrurile care te pun pe gânduri şi fac din acest film o poveste ce merită urmărită. Desigur că o expediţie de cercetare se transformă într-un război personal pentru Preston Packard, încă marcat de finalul războiului din Vietnam. Dar „o cameră poate fi mai periculoasă decât o arm㔺i un fotoreporter de război, care luptă împotriva războiului, este prima persoană care interacţionează cu Kong.

Hank Marlow (John C. Reilly) este personajul surpriză al filmului. Acesta este un aviator care s-a prăbuşit cu un alt aviator pe insulă în timpul celui de-al doilea război mondial. Tot el le explica, după ce locuise cu băştinaşii insulei timp de 23 de ani, ce secrete ascunde insula Skull Crawlers.

Poţi urmări filmul, ce intra de vineri, 10 martie, în cinematografe, la cinema 3D CraiovaVizionare plăcută!

Partajează asta:

2 Comments

  • Mirela Barbalata 12 martie 2017 at 16:53

    Nu e pentru mine 😉 😉

    • Ianolia 15 martie 2017 at 22:21

      E filmul, clasic, cu monstri. 😀 E doar interesanta perspectiva. A fost si pentru mine ceva nou. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.