Toţi liderii citesc!

27 iulie 2015

Una dintre micile bucurii care îmi umplu viaţa de bine, sunt cărţile. Da, cărţile sunt universul în care îmi place să evadez din cotidianul aglomerat şi ticsit de probleme, griji şi oameni urâţiţi de rău şi nefericire. Îmi place să savurez o ceaşcă plină cu ciocolată caldă sau ceai, să îmbrăţişez o carte şi să nu o las din mâini, până când nu am terminat de lecturat şi ultima pagină plină de frumos. Uneori mi se spune că nu sunt atentă. Da obişnuiesc, când merg în vacanţă sau stau câteva zile la cineva, să mă pun într-un colţ şi să rămân acolo cu orele, citind. Poate sunt ciudată, poate sunt orice vrea oricine să mă numească, dar când citesc, sunt cine vreau eu să fiu, în orice parte a globului sau a universului, înconjurată de oamenii cei mai importanţi din viaţa mea.

Cel mai probabil mi-am moştenit mama, mai mult decât m-aş aştepta. Mă bucur însă, cel mai mult, de moştenirea iubirii pentru lectură. Pur şi simplu nu văd o viaţă fără cărţi. Aşadar, toţi banii mei de buzunar se duc pe cărţi. De la vârsta de 16 ani, cel puţin, când am început să-mi triez preferinţele, am început să renunţ la a împrumuta doar cărţi de la bibliotecă şi de a încerca să îmi compun una doar a mea. Amprenta mea personală în casă este biblioteca mea. Nu iubesc cărţile romantice atât de mult precum le iubeşte mama mea, însă le citesc cu plăcere pe cele de-a dreptul fascinante. Găseşti în biblioteca mea şi cărţi poliţiste şi psihologice, în special, dar şi cărţi care au ca personaje centrale spioni, zâne, vampiri, vrăjitoare şi vârcolaci. Îmi amintesc cum am reuşit în 3 zile să termin o trilogie fantastică care mi-a plăcut, încât ajunsese să mă însoţească peste tot în timpul zilei.

http://iuppy.ro/

http://iuppy.ro/

În cazul în care nu ştiati deja, Iuppy este o noua librarie online şi, chiar mai interesant de atât, toate cărţile sunt la reduceri extraordinare! Eu, cel puţin, când aude cuvântul „reduceri” nu-mi mai încap în piele de bucurie mai ales dacă reducerile sunt la cărţi. Am văzut oameni încântaţi, de asemenea, de reduceri la tigăi, bormaşini undiţe de pescuit, oale, etc. Dar aici e cu totul altă mâncare de peşte, apropo de undiţe. Azi vreau să vorbesc despre cultura, despre cărţi, autoperfecţionare şi desăvârşirea noastră, ca oameni într-o societate civilizată de oameni care nu îşi dau în cap unii altora.

Iuppy.ro este o librărie online ce și-a propus eliminarea barierelor percepute de clienți în legătură cu mediul online, oferind pe lângă disponibilitatea în stoc a produselor, livrare rapidă, asistentă prin e-mail, telefon și chat, siguranță și încredere prin protecția datelor clienților și a plăților realizate prin multiple metode disponibile.

Tind să cred că vizitatorii acestui blog/site sunt iubitori de cărţi, de cultură şi de conţinut de calitate, asemenea mie. Astfel, în momentul în care aflu noutăţi în materie de librarii online, târguri de carte, despre o reducere sau ceva nou în materie de cărţi, postez aici, la îndemâna celor pasionaţi de acest domeniu, vast, al literaturii să afle toţi cititorii!

Pentru că sunt studentă la Facultatea de Drept şi Ştiinţe sociale din Craiova, chiar dacă studiez istoria, mă pasionează foarte tare legislaţia. Am studiat şi în liceu şi mereu mă captivează tot ceea ce înseamnă noutate în materie de legi, aplicabilitate şi modul în care poţi fi un cetăţean model în societatea românească. Nu am recenzat astfel de cărţi din motive lesne de înţeles, dar sunt sigură că am colegi care sunt interesaţi de acest domeniu şi oameni care lucrează în acest domeniu dornici să afle cele mai noi actualizări în acest domeniu.

Citiţi! Citiţi tot ceea ce vă cade în mână şi triaţi, apoi, ceea ce vă pasionează de ceea ce vă este inutil!

 

Partajează asta:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.