Recreez Beacon Bookstagram Box

23 iunie 2020

Pentru că nu am apucat să comand Bookstagram Box-ul celor de la Beacon Box şi pentru că preţul cu transport din America ajungea undeva între optzeci şi o sută de dolari, m-am decis să încerc să recreez această cutie. Aşadar, la cinci ani de funions.ro şi după ce am descoperit mai multe book box-uri care mai de care mai interesante, am decis că este timpul unui articol pe această temă. Aşadar, cu ajutorul celor de la ebay am decis să recreez Beacon Bookstagram Box.

Aşa cum menţionăm mai sus, am tot văzut videoclipuri la momentul lansării acestei cutii marca Beacon Box dedicată creatorilor de conţinut interesaţi de noi perspective, noi idei de imagini şi moduri în care să scoată în evidenţă cărţile sau colecţiile de cărţi pe care le deţin. Bine-nţeles că nu am pus la punct întreaga cutie, compania aducând plusuri pe care nu le poţi înlocui cu nimic sau nu le poţi cumpăra. Două dintre aceste produse sunt un planificator de postari şi o agendă cu tips and tricks din partea unor bookstagramari cunoscuţi.

Pentru că m-am folosit de ebay, produsele pe care le-am achiziţionat în încercarea de a reproduce cât mai fidel Beacon Bookstagram Box-ul ar putea să fie identice sau de slabă calitate în comparaţie cu produsele originale din cutie. În acelaşi timp, unele dintre produse încă nu au ajuns dar voi face un update acestui articol pentru a reda, cât mai exact, experienta avută. Am adăugat, totuşi, două produse care cred că ar fi trebuit să se afle în cutie deoarece mulţi bookstagrameri le folosesc în imagini şi aduc un plus valoare fantastic acelor imagini.

 

Pentru că nu am găsit o imagine cu toate produsele din această cutie, m-am decis să las aici un videoclip care prezintă produsele de recuzita primite în cutie.

Primul produs din cutie este un set de petale din plastic multicolore. Eu am găsit pe ebay petale de plastic de diferite culori şi am ales patru culori diferite cu câte zece petale în fiecare pachet pentru care am plătit patru lire (vânzătorul avea o ofertă de trei plus una gratis). Destul de scump având în vedere numărul de petale şi faptul că Beacon oferă o punguţă mai mare dar numai aşa ceva am putut găsi. Am folosit deja, petalele în mai multe imagini şi chiar mi-a plăcut efectul.

Al doilea produs din cutie este o mască elveţiană similară cu acelea pe care le găsiţi în multe magazine de artizanat sau diferite magazine de suveniruri din diferite ţări. Eu nu am găsit, încă, o mască destul de drăguţă aşa că voi aştepta Comic Conul din octombrie pentru a găsi ceva decent şi care chiar să arată bine.

Al treilea produs din cutie este un set de chei de diferite forme şi mărimi. Nu sunt chiar adeptă cheilor foarte mari în poze aşa că am găsit un set de cheiţe care imită culoarea aurului prăfuit şi mi-au plăcut enorm. Sunt douăzeci de bucăţi în punguţa pe care am achiziţionat-o eu şi chiar mi-a plăcut efectul lor când le-am folosit în fotografii. Am plătit numai o liră pentru tot setul acesta. Foarte bun mi s-a părut preţul.

Al patrulea produs din cutie este o coroană aurie destul de plină de tot felul de inscripţii şi detalii care mai de care mai interesante care o face, totodată destul de grea. Mie nu îmi place, în particular auriul sau aurul galben, de aceea am ales o coroană mai simplistă, fără multe zorzoane, argintie pe care am folosit-o, de asemenea, în câteva imagini. Aceasta a fost un pic mai scumpă decât produsele de până acum, ajungând la preţul de unsprezece lire. Calitatea este bună, nu este foarte grea dar nici uşoară şi detaliile chiar îmi plac. Calitatea dintre cele două produse nu este aceea, cea din Bookstagram Box este mult mai reuşită dar eu sunt mulţumită şi cu ceea ce am găsit eu la un preţ foarte bun.

Recreez Beacon Bookstagram Box

Următoarele două produse sunt menite să fie folosite împreună, conuri de pin şi ghinde dar de dimensiuni mai mici pe care le poţi folosi chiar şi când nu este sezonul lor. Din păcate încă aştept coletul cu ghinde dar voi face un update când îl voi primi dar conurile de pin sunt cât se poate de adorabile, în foarte bună condiţie şi destul de multe într-o singură punguţa. Le-am folosit, de asemenea, în imagini. Punguţă cu zece ghinde a costat o liră şi jumătate iar cea de conuri de pin cu treizeci de bucăţi a costat trei lire.

Următorul produs este un pumnal din plastic sub forma unei arme pe care o vedem în multe filme de acţiune/luptă. Din nou, nu am găsit nimic care să mă atragă sau să arate decent aşa că şi în acest caz voi aştepta ediţia Comic Conului londonez pentru a găsi un produs decent şi care să arate exact aşa cum îmi doresc.

Apoi avem un set de luminiţe cu micro led absolut superbe pentru poze, mai ales cele din timpul iernii. Aici am avut un noroc fantastic şi am găsit exact acelaşi produs pe ebay precum cel primit în cutia celor de la Beacon. Încă nu le-am folosit în imagini dar le-am testat şi funcţionează fantastic. Am plătit numai trei lire şi consider că preţul acesta pentru un produs identic este mai mult decât fantastic.

Avem, desigur, un ceas de buzunar care este menţionat în foarte multe cărţi, seriale sau filme populare şi pe care cititorii îşi doresc să-l deţină de ani de zile. Eu am, deja, două asemenea ceasuri în România pe care le voi aduce cu mine data viitoare când voi ajunge acasă. Nu cred că am plătit mai mult de zece lei pentru ambele şi încă funcţionează.

Nu puteam avea o cutie dedicată creatorilor de conţinut fără un display sub formă de lemn, masa de lemn sau ceva asemănător. În cutia dedicată Bookstagramerilor aceasta seamănă cu o pătură destul de lungă şi groasă de foarte bună calitate pe care o poţi aşeza pe suprafeţe de mari dimensiuni. Eu am găsit ceva asemănător, într-un format mai mic şi nicidecum din material ci mai degrabă un plastic de slabă calitate cu o imagine a unei mese de lemn deasupra. A costat trei lire deci nu mă pot plânge chiar atât de tare pentru că asta se întâmplă când alegi site-uri precum erau, nu toate produsele sunt calitative.

Ultimul produs din cutie este ceva ce eu deja cumpărasem pentru mine şi prietenul meu datorită unei promoţii care oferea produsul la numai cinci lire. Acest produs este un letter bord pe care poţi scrie numele canalului tău, reţelele de socializare pe care poţi fi urmărit şi multe alte mesaje fantastice pentru urmăritorii tăi. Mie mi se pare foarte util şi în viaţa de zi cu zi, de aceea achiziţionasem două, unul sub formă de tablă pentru birou şi altul sub formă de cutie cu două părţi pentru mesaje.

Recreez Beacon Bookstagram Box

În încheiere vreau să vă povestesc despre două produse pe care le-am achiziţionat dar care nu se găsesc în această cutie, deşi foarte mulţi creatori de conţinut pe Instagram le folosesc. Un stand din lemn pe care îl folosesc cei care deţin figurine, precum figurinele Pop, sau pentru a ridica în perspectiva un produs de mici dimensiuni. Eu am găsit unul de mărimea figurinelor Pop absolut adorabil pentru care am plătit două lire şi jumătate. Al doilea produs este un suport de pahare din lemn dar cu o dimensiune dublă pe care l-am mai folosit, de asemenea, în imaginile pe care le postez pe Instagram din acelaşi motiv pentru care folosesc şi suportul, aduce produsele mici în perspectivă. Acesta, fiind mai mare, a costat trei lire şi jumătate.

Cu excepţia unor produse pe care nu le am încă, nu am plătit foarte mult încercând să recreez Beacon Bookstagram Box. Chiar dacă unele produse nu sunt identice sau nu de foarte bună calitate, contează cum te joci cu elementele de recuzita pe care vrei să le foloseşti pentru a crea acele imagini perfecte care să scoată în evidenţă acea carte care te-a inspirat sau fascinat. Cu siguranţă, totuşi, chiar şi cu produsele pe care urmează să le achiziţionez, nu mă va costa atât de scump precum cutia originală. Deşi preţul acesteia nu este extrem de mare, costul transportului depăşea cu mult preţul cutiei şi nu justifică achiziţia.

Cu speranţa că v-am ajutat cu câteva ponturi cu privire la preţurile unor astfel de produse achiziţionate individual, sper să aveţi inspiraţia de a crea acele imagini pe care sunteţi mândri să le arătaţi publicului care vă urmăreşte. Chiar şi la cinci ani de funions.ro încă învăţ şi chiar dacă Instagram nu este principalul mod prin care comunicăm cu voi până acum, cu siguranţă vreau să devin un artist mai bun şi să împărtăşesc cu voi acele cărţi care sper să vă bucure şi îndrume aşa cum vă doriţi.

Partajează asta:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.