Prima claborare – Libris

17 iulie 2015

Ştiu că ar fi trebuit să postez acest articol mâine, la aniversarea de o lună a blogului funions.ro, dar pentru data de 18 iulie am pregătit o recenzie şi nu ştiam că mă voi întoarce atât de repede de la practica arheologică desfăşurată în oraşul Corabia la cetatea romană Sucidava.

Aşadar, în data de 16 iulie, am primit un colet de la o librarie online extrem de cunoscută de la care obişnuiesc să fac foarte des comenzi, în primul rând pentru preţul mic al cărţilor şi în al doilea rând pentru faptul că transportul prin curier este absolut gratuit. De asemenea, seriozitatea şi promptitudinea celor care au grijă ca pasionaţii de cărţi să primească comenzile în cel mai scurt timp şi într-o stare perfectă.

Libris este, oficial, primul sponsor al blogului nişat dedicat recenziilor de cărţi,funions.ro şi ţin să le mulţumesc pe această cale pentru faptul că au răspuns afirmativ iniţiativei mele. Sunt blogger de peste doi ani şi jumătate şi o colaborare cu un brand atât de cunoscut este o incredibilă dovadă de susţinere şi respect adresate muncii unui om care a dorit să împărtăşească, cu cei ca el, pasiunea pentru lectură.

Aşadar, am primit prin curier două cărţi pe care mi le doream de ceva timp şi pe care abia aştept să le citesc în această vacanţă:

  • Fata Din Tren de Paula Hawkins care este un thriller de prima mana, misterios si captivant care te fac dependent de viciul cititului.
  • Dragoste virtuala de Daniel Glattauer care este o poveste de dragoste din era internetului, care te atrage ca un magnet.
  • Am primit, de asemenea, cel mai recent semn de carte din colecţia Libris de care sunt absolut îndrăgostită pentru că îmi dezvăluie un alt gând al unui iubitor de carte! În această lună, avându-l ca „grăitor” pe Marius Chivu
http://www.libris.ro/

http://www.libris.ro/

Aş dori pe această cale să-i mulţumesc Loredanei, o persoană incredibilă cu o pasiune absolut contagioasă pentru cărţi! Fără suportul sau şi fără încrederea de care a dat dovadă în ceea ce priveşte iniţiativa mea, nu aş fi colaborat prea curând cu librăria mea preferată. Mi-aş dori ca acest blog să fie o punte între şi pentru cei care sunt cu adevărat pasionaţi de lectură şi pentru cei care preferă o carte bună în detrimentul unui scandal mediatic execrabil!

În curând, voi organiza un concurs pentru a răsplăti cititorii fără de care nu cred că aş fi continuat acest proiect, mai ales fiind la început de drum şi nefiind foarte sigură de modul în care transmit anumite gânduri.

Partajează asta:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.