A doua colaborare – Târgul Cărţii

14 decembrie 2016

Am început acest proiect din dragoste pentru cărţi şi ceea ce reprezintă acestea pentru mine. Am încercat, constant, să aduc titluri interesante aici. Am fost uimită, ruptă în bucăţi, dezamăgită sau curioasă în privinţa cărţile pe care le-am citit până în prezent. Toate au dus doar la o dorinţă şi mai puternică de a lectura cât mai mult şi cât mai diferenţiat.

Aşadar, în data de 13 decembrie, am primit un colet de la Târgul Cărţii o librărie/anticariat care pune la dispoziţia cumpărătorilor atât cărţi noi cât şi cărţi mai vechi şi care mi-a atras atenţia, de multe ori, atât pe Facebook cât şi pe site, în special pentru preţul mic al cărţilor. De asemenea, seriozitatea şi promptitudinea celor care au grijă ca pasionaţii de cărţi să primească comenzile în cel mai scurt timp şi într-o stare perfectă este absolut evidenta!

Târgul Cărţii este, oficial, cel de-al doilea sponsor al blogului nişat dedicat recenziilor de cărţi, funions.ro şi ţin să le mulţumesc pe această cale pentru faptul că am fost selectata ca un bun influencer pentru zona de bookblogging. Sunt blogger de peste trei ani şi jumătate şi o colaborare cu un brand nou este o incredibilă dovadă de susţinere şi respect adresate muncii unui om care a dorit să împărtăşească, cu cei ca el, pasiunea pentru lectură.

Astfel, am primit prin curier o carte pe care mi-o doream de ceva timp, chiar o aveam pe listă şi pe care abia aştept să o citesc în această vacanţă şi anume Povestea lui Arthur Gordon Pym de E.A. Poe.

Povestea lui Arthur Gordon Pym

Aş dori pe această cale să mulţumesc echipei de Marketing Târgul Cărții , o echipă incredibilă cu o pasiune absolut contagioasă pentru cărţi! Fără suportul lor şi fără încrederea de care au dat dovadă în ceea ce priveşte iniţiativa mea, nu aş fi crezut că pot face o diferenţă în online. Mi-aş dori ca acest blog să fie o punte între şi pentru cei care sunt cu adevărat pasionaţi de lectură şi pentru cei care preferă o carte bună în detrimentul unui scandal mediatic execrabil!

În curând, voi organiza un concurs pentru a răsplăti cititorii fără de care nu cred că aş fi continuat acest proiect, mai ales fiind la început de drum şi nefiind foarte sigură de modul în care transmit anumite gânduri.

Partajează asta:

Wrap Up

Târgul Cărţii

2 Comments

  • Barbalata Mirela 15 decembrie 2016 at 10:40

    Felicitari pentru noua colaborare. Si cat mai multe de acum incolo.
    Multe carti si multe recenzii 🙂

    • Ianolia 15 decembrie 2016 at 10:45

      Multumesc frumos, din suflet! Cu siguranta acest lucru inseamna recenzii variate si interesante. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.