Curs Jurnalism SEO

16 martie 2017

Aşa cum probabil ştiţi ştirile s-au mutat în online. Nu mă refer doar la comunicate de presa sau materiale publicitare. Aşadar, este destul de important să ştii ce face o ştire sau un articol de-a dreptul virale. Aşa apare în scenă SEO şi necesitatea redactării articolelor sub incidenţa regulilor acestuia.

SEO te ajută să optimizezi mai bine articolele, denotă profesionalism şi Google le poziţionează mai sus în căutări în funcţie de cât de bine optimizat este respectivul text. SEO este util atât pentru articolele postate pe blog cât şi pentru ştiri, magazine online sau site-uri de prezentare. Cel mai important aspect al unui articol este atractivitatea. În primul rând, un titlu bine ales este cel care atrage atenţia publicului şi îl aduce mai aproape, la un click distanta, de lecturarea articolului tău.

Şi pentru că orice blogger este, într-un fel sau altul un creator de opinie, un influencer pentru cititorii săi, mi-am propus să urmez un curs care să mă ajute în redactarea cât mai clară şi concisă a articolelor, astfel încât să transmit conţinut de calitate, într-un mod cât mai plăcut, la obiect şi informativ.

Acest lucru am de gând să îl aflu sâmbătă cu ajutorul Ramonei care este absolventă a facultăţii de jurnalism cu o experienţă în marketing şi vânzări de 10 ani. Aceasta va fi profesoară pentru mine în cadrul cursului de Jurnalism SEO ce se va desfăşura pe data de 18 martie.

Sunt încântată de faptul că voi avea acces la cel de-al doilea curs al celor de la Seomark pentru că este extrem de important pentru mine să aduc îmbunătăţiri, continue, în relaţia cu cititorii, să mă dezvolt pentru a şti cum pot veni mai bine în întâmpinarea propriilor nevoi şi nevoilor celor pentru care scriu.

Eu am optat pentru cursul online ce durează patru ore pentru că sunt din provincie dar dacă sunteţi interesaţi aveţi la îndemână şi varianta offline dacă sunteţi din Bucureşti! Abia aştept să vin cu reacţii după acest curs!

Partajează asta:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.