Cărţi achiziţionate din SH în luna septembrie

21 septembrie 2019

Cărţi achiziţionate din SH în luna septembrie

După publicarea articolului din luna august despre cărţile achiziţionata din SH, m-am hotărât să vin cu o nouă listă. M-au bucurat, enorm, reacţiile pe care primul articol le-a adunat. Se pare că nu sunt singura care a descoperit „secretul” preţurilor mici plătite pe cărţi. Acest fapt nu poate decât să mă bucure. Din păcate, însă, cu toate că charity shopurile funcţionează în orice perioadă a anului, car boot sale-urile nu. Odată cu încheierea sezonului cald, este foarte greu să mai găseşti târguri din cauza sezonului ploios care va începe curând. Fără să vă mai ţin în suspans, şi pentru că unele locuri sunt mine de aur pentru cititorii pasionaţi, m-am hotărât să vă arăt ce cărţi am achiziţionat din SH în luna septembrie. A fost, cu adevărat, un târg extrem de ofertant de această dată.

  1. The year I met you” de Cecelia Ahern, tradusă la noi in „Anul în care te-am întâlnit„. Am citit, deja, această carte şi o am în bibliotecă. Mi-a plăcut atât de mult încât m-am gândit că nu strică să o am şi în engleză. Cu atât mai mult pentru faptul că această carte are coperta cartonată şi m-a costat doar 20 de pi.
  2. De John Grisham am în biblioteca „Avocatul rebel” care este pe lista de lecturi. L-am auzit lăudat de mulţi şi din subiectele pe care le abordează pare genul meu de autor. Aşadar, când am avut ocazia să găsesc două dintre cărţile sale. la doar o liră, nu m-am putut abţine. Una dintre cărţi este în varianta cartonată, „The Summons„, tradusă la noi „Moştenitorii„, în timp ce a doua carte are coperta broşata „The Broker„, tradusă la noi „Mediatorul„.
  3. Deja am recenzat aceasta carte, cat si partea a doua a seriei, dar am lecturat ambele parti in format PDF. „If I stay” de Gayle Forman, tradusa la noi „Dacă aş rămâneeste o poveste emotionanta si cat se poate de palpabila. Desi mi-a placut a doua parte mult mai mult, mi-am propus sa am intreaga serie in biblioteca. M-a costat doar 20 de pi
  4. Jojo Moyers este, deja, extrem de cunoscută, atât în România cât şi în afară. Am găsit întreaga serie care a consacrat-o într-un charity shop. Cartea pe care a găsit-o de această dată nu face parte dintr-o serie „The One plus one” de Jojo Moyers, tradusă la noi „Un bărbat și o femeie” mi s-a parut interesantă. A costat doar 50 de pi.
  5. De Matt Haig am citit câteva cărţi şi încă am multe pe listă. Am găsit „The humans„, „Umanii” cum a fost tradusă la noi, la doar 50 de pi dar este pe lista mea de mult prea mult timp. Aşadar nu am putut-o ignora. Cartea are coperta broşată.
  6. Prima carte pe care am cumpărat-o de la acest târg este pe lista mea de ceva timp. Chiar o comandasem de la elefant cu câteva zile înainte, doar că sistemul lor a avut o problemă. Acum mă bucur de faptul că acea comandă nu s-a mai procesat. Cartea este în condiţie excelentă, are coperta cartonată şi m-a costat o liră. În mod normal aş fi plătit între 40 şi 50 de lei acasă. „The little book of Hygge” de Meik Wiking a fost tradusă la noi „Mică enciclopedie Hygge. Reţeta daneză a fericirii„.

Acestea au fost cărţile achiziţionate din SH în luna septembrie. Oare ce urmează? Cel mai probabil vom mai putea ajunge doar la un singur car boot sale, în luna octombrie, dacă nu va ploua. Altfel, cel la care am ajuns weekendul trecut este ultimul din acest an. Acestea sunt răspândite pe tot teritoriul Marii Britanii şi se desfăşoară doar dacă există condiţii meteo prielnice.

Partajează asta:

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.