A treia colaborare – Editura ALL

28 decembrie 2016

Am început acest proiect din dragoste pentru cărţi şi ceea ce reprezintă acestea pentru mine. Am încercat, constant, să aduc titluri interesante aici. Am fost uimită, ruptă în bucăţi, dezamăgită sau curioasă în privinţa cărţile pe care le-am citit până în prezent. Toate au dus doar la o dorinţă şi mai puternică de a lectura cât mai mult şi cât mai diferenţiat.

Aşadar, în data de 27 decembrie, am primit un colet de la Editura ALL o editura extrem de cunoscuta pentru cititori si care aduce, constant, carti perfecte pentru lecturat in orice perioada a anului. Am fost surprinsa si incantata sa primesc un mesaj din partea lor prin care isi manifestau aprecierea in privinta muncii mele pe acest blog si ma bucur, nespus pentru ceea ce am reusit sa fac aici. A fost un cadou perfect pentru Craciun, in special pentru faptul ca a venit inainte de finalul anului. Avand in vedere perioada, aglomeratia si zilele libere, nu ma asteptam sa le primesc atat de curand.

Editura ALL este, oficial, cel de-al treilea sponsor al blogului nişat dedicat recenziilor de cărţi funions.ro şi ţin să le mulţumesc pe această cale pentru faptul că am fost selectata ca un bun influencer pentru zona de bookblogging. Sunt blogger de peste trei ani şi jumătate şi o colaborare cu un brand nou este o incredibilă dovadă de susţinere şi respect adresate muncii unui om care a dorit să împărtăşească, cu cei ca el, pasiunea pentru lectură. 

Blogul are, deja, nu mai puţin de trei colaboratori şi locul opt în competiţia „Cel mai bun blog de carte” organizat de Hyperliteratura anul acesta, pentru prima dată. Aceste lucruri nu pot decât să mă bucure şi să mă ambiţioneze şi mai tare să fac ceea ce îmi place.

Astfel, am primit prin curier două cărţi pe care mi le doream de ceva timp, pentru că mi-am propus să citesc toate cărţile acestor doi scriitori extrem de cunoscuţi. Acestea sunt Anul în care te-am întâlnit de Cecelia Ahern si Central Park de Guillaume Musso care este o lectură diferită faţă de ceea ce am citit, până acum, de Musso. De la poveşti de dragoste, de viaţă şi subiecte incredibil abordate, Central Park este un thriller poliţist care promite.

A treia colaborare – Editura ALL

Aş dori pe această cale să-i mulţumesc lui Radu Cristian şi echipei de marketing a grupului editorial ALL, o echipă incredibilă cu o pasiune absolut contagioasă pentru cărţi! Fără suportul lor şi fără încrederea de care au dat dovadă în ceea ce priveşte iniţiativa mea, nu aş fi crezut că pot face o diferenţă în online. Mi-aş dori ca acest blog să fie o punte între şi pentru cei care sunt cu adevărat pasionaţi de lectură şi pentru cei care preferă o carte bună în detrimentul unui scandal mediatic execrabil!

În curând, voi organiza un concurs pentru a răsplăti cititorii fără de care nu cred că aş fi continuat acest proiect, mai ales fiind la început de drum şi nefiind foarte sigură de modul în care transmit anumite gânduri.

Partajează asta:

Wrap Up

A treia colaborare – Editura ALL

2 Comments

 • Barbalata Mirela 29 decembrie 2016 at 09:23

  Felicitari! Ma bucur pentru tine 🙂 .
  Central Park am citit-o si este o carte foarte buna, interesanta. Asa l-am descoperit pe Musso 😉
  Din pacate nu am citit nimic de Cecelia Ahern 🙁

  • Ianolia 29 decembrie 2016 at 19:45

   Multumesc, din suflet! Mi se pare ceva diferit fata de ce am citit de Musso pana acum, uitandu-ma pe descriere. Ar fi a treia carte pe care o citesc, desi am mai multe in biblioteca ce-si asteapta randul. De Cecelia Ahern recomand, din suflet, „P.S. Te iubesc” si „Cadoul”. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.